Bejelentés


napkozistabor


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Cincér Tábor

A Pál-völgyi barlang kőfejtőjében

Napközis tábor 6-13 éves gyerekeknek

Ár: 30.000Ft/hét/fő              Jelentkezés: 06 70 233 4514

Akció!!!!!!!!!! 

Ha hozol még magaddal barátokat kedvezményhez juthatsz!

Ahány gyereket hozol magaddal a táborba beíratkozni, annyiszor 1500 Ft kedvezményt kapsz a saját tábori részvételi díjadból! :-)

Hajrá! Kezdjél szervezkedni! :-)


Általános tudnivalók a táborról:

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szervezi a napközis tábort, 6-13 éves gyerekeknek. Két turnust indítunk: 2013. június 24-től 28-ig és 2013. július 1-től 5-ig. Részvételi díj: 30.000.-/fő/hét. Testvérkedvezmény 3000Ft. Jelentkezés turnusonként 10.000Ft előleg befizetésével Szabó Fruzsinánál (06 70 233 4514), vagy a Pál-völgyi barlang pénztárában, nyitvatartási időben (hétfő kivételével minden nap 10-től 16 óráig) történik. Számla igénylés esetén kérném megadni a számlacímet egy külön papíron a beiratkozásnál, a számlát minden turnus első vagy második napján tudjuk kiadni.

Érkezés, helyszín, étkezés:

A Cincér Tábor a Pál-völgyi barlang kőfejtőjében és az ott felállított rendezvénysátorban kerül megrendezésre. A gyerekek érkezését reggel 8 és 9 óra között várjuk, 9 órakor reggeli. A tábor délután 5-ig tart. A napi háromszori étkezést a Maximus Gastro étkeztető cég biztosítja a helyszínen. A tábor egész ideje alatt gyümölcsízesítésű szörp áll majd a gyerekek rendelkezésére. Gluténmentes étkezés 600Ft/nap felárral rendelhető.


Tervezett programjaink:

Pál-völgyi barlang látogatás és kincskereső túra

Batikolás (ruhafestékkel vászonkép készítése)

Overallos barlangtúra a Mátyás-hegyi barlangban

Kirándulás a Mátyás-hegyre természetvizsgáló felszereléssel

Természetismereti vetélkedők

Papírjátékok készítése (quilling, sárkány, virág, lepke)

Falmászás (igazi sziklafalon és kötélen)

Termény játékok készítése

Filc ujjbábok és kitűzők varrása

Íjászat,

arcfestés,

péntek: elkezdett munkák befejezése

Szövés tanítása és egyéb fonaljátékok (körmöcske, szalagszövő, sálkötőgép) egész héten lesznek a főbb programok közötti kis szünetekben, illetve a reggeli órákban.

Minden szükséges eszközt mi biztosítunk. A gyerekkel végzős egyetemista tanár és kutató szakos hallgatók fognak foglalkozni (10 gyerekenként legalább egy felnőtt). A tervezett programokban való változás jogát fenntartjuk.


Szülőknek:

A tábor első napján (2013. június 24.-én vagy július 1-én) kérjük a részvételi díj fennmaradó részét befizetni a helyszínen. A testvérkedvezményeket is ekkor beszéljük meg. A jelentkezés lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni! A turnusok első napján barlanglátogatási nyilatkozat aláírására és allergiára (étel, bőr) vonatkozó kérdőív kitöltésére fogjuk kérni a szülőket.

Mindkét hétfőn (június 24-én és július 1-én) a Pál-völgyi barlangba megyünk, a barlang körülbelül 10 fokos, ennek megfelelő öltözék (pulóver, kiskabát, hosszúnadrág, sportcipő) szükséges. A többi napokra javasolt hozni valókról (fél literes üdítő a kiránduláshoz, öltözékre vonatkozó javaslatok) a tábor első napján tájékoztató cédulát adunk.

A felmerülő kérdéseket, kéréseket

a 06 70 233 4514-es számon,

vagy email-en (fruzsi137@gmail.com) várjuk.


Nagyobb térképre váltás

Szabó Fruzsina (táborvezető)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!